Upcoming Exam
Home - Current Affairs 2011-General Knowledge

Current Affairs 2011-General Knowledge



Click Here - Buy Online - Great Offers Today

Current Affairs of Jan2011  useful for Various Competitive Examination

 

1.Yusuf and Irfan collectively earned over Rs—- crore in IPL 4.
Ans:-18

2..External Affairs Minister S M Krishna had received the confirmation from his counterpart ——————(Pakistan Foreign Minister) that he would come to New Delhi in the first quarter of 2011.
Ans:-Shah Mehmood Qureshi

3.Gautam Gambhir became the most expensive IPL player with a price tag of ———- million.
Ans:-$2.4

4).Microsoft has unveiled a new touch-sensitive coffee table-shaped computer called “Surface” its initial price —————and had a solid, boxy design that kept people from putting their legs beneath it, at the same time didn’t allow the group to make use of the device in a proper manner.
Ans:-$15,000

5).Reliance Infrastructure allotted ————– million equity shares to AAA Project Ventures, a Reliance Anil Dhirubhai Ambani promoter group company, against convertible warrants issued to them, for Rs 2,095 crore.
Ans:-22.6

6).Mukesh Ambani led Reliance Group is planning to expand operations in lieu of Reliance Retail in ——— and Eastern India once again, where it originally stumble upon crude weather because of political campaigning.
Ans:-Uttar Pradesh

7).American rock band Paramore will be coming up with their brand new album this year, said band members ————-, Taylor York and Jeremy Davis in a statement to the media.
Ans:-Hayley Williams

8).Bollywood star Sanjay Dutt  moved the Bombay High Court, challenging its earlier order regarding attachment of two of his properties following a financial row with producer ————?
Ans:-Shakeel Noorani

9).An increased report on sales of phones based on Google Android throughout 2010 have pushed ————- on second position also, having a increased total active subscribers for the first time, according to comScore reports.
Ans:-Apple iPhone

10)WIPRO New CEO

Ans:-T k kurien

11)—— is the new CEO of Google .

Ans:-Larry Page

Get Daily Job Updates, Enter your email address:

Your Question

x

Check Also

Check CBSE Class 12th Results Online here

The Central Board of Secondary Education (CBSE) declared the Class 12 results this afternoon on ...